EMDR

EMDR står for Eye Movement Desensitization and Reprocessing og er en psykoterapeutisk teknik, der anbefales af WHO som en af de mest effektive metoder til behandling af traumer og forhøjede stresstilstande hos børn, unge og voksne.

Jeg er godkendt EMDR behandler og har god erfaring med at arbejde med EMDR i forhold til mange forskellige problematikker.

En del af den EMDR behandling jeg udfører, retter sig mod traumer. Det kan være ulykker, overfald eller mobning. Det kan også være oplevelser af mindre voldsom karakter, som giver ubehag efterfølgende. Et eksempel på dette kan være oplevelser i forbindelse med behandling i sygehusvæsnet som har været smertefuld eller skræmmende, og i mange tilfælde begge dele.
Jeg anvender også ofte EMDR med god effekt til behandling af angst, særligt når der er tale om angstproblematikker med mange kropslige symptomer.

Du kan læse mere om EMDR behandling hos EMDR Danmark her og er du i tvivl om, hvorvidt EMDR kunne være en hjælpsom behandlingsform for dig eller dit barn, er du velkommen til at kontakte mig på 42 32 82 19